Chalupářská bašta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Slanina vepřová
  • 200 g Rajčata Cherry
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Klobása Dunajská
  • 1 ks Párky jemné
  • 1 ks Česnek
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 780.3 mg
  • Vláknina 9242.3 mg
  • Vitamín A 9242.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 85 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.

  • 2

    Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.

  • 3

    Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.

  • 4

    Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.

  • 5

    Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.

  • 6

    Poté podáváme přímo z alobalu.

Komentáře k receptu