Jehněčí na zeleném pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 37 g
- Sodík 32 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 277.7 mg
- Vláknina 5079.5 mg
- Vitamín A 5079.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 148.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1188.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve woku rozpálíme olej a jehněčí maso nakrájené na nudličky opečeme ze všech stran na prudkém ohni asi 3 minuty. Posypeme kari a kořením pěti vůní, vyjmeme a uchováme v teple.
-
2
Na výpeku v pánvi osmahneme papriky nakrájené na proužky, přidáme zelený pepř, podlijeme vývarem a necháme 3 minuty dusit. Vrátíme zpět maso, vmícháme nasekané pepřové listy a ještě 4 minuty podusíme.