Sleď pečený v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 35 g
- Sodík 972 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 435 mg
- Draslík 81.6 mg
- Vláknina 1965.5 mg
- Vitamín A 1965.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a vykuchané sledě osolíme i zevnitř, do každé ryby vložíme jeden bobkový list, petrželku posekáme na jemno, smícháme s máslem a ryby potřeme ze všch stran. Nakonec sledě opepříme, položíme na alobal každou rybu zvlášť, poklademe plátky citronů, zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
-
2
Ryby v alobalu položíme na talíře, každý strávník si rybu rozbalí sám.