Sleď pečený v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Sleď čerstvý
  • 2 g Bobkový list
  • 40 g Citrony
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 30 g Petržel - nať
  • 10 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 462 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 972 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 435 mg
  • Draslík 81.6 mg
  • Vláknina 1965.5 mg
  • Vitamín A 1965.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a vykuchané sledě osolíme i zevnitř, do každé ryby vložíme jeden bobkový list, petrželku posekáme na jemno, smícháme s máslem a ryby potřeme ze všch stran. Nakonec sledě opepříme, položíme na alobal každou rybu zvlášť, poklademe plátky citronů, zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.

  • 2

    Ryby v alobalu položíme na talíře, každý strávník si rybu rozbalí sám.

Komentáře k receptu