Tykvový chléb s ovčím jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 350 g Mouka chlebová
  • 350 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 80 g Tykev - semena
  • 400 ml Voda pitná
  • 20 ml Med včelí
  • 300 ml Jogurt z ovčího mléka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 624 kcal
  • Sacharidy 98 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 348 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 15.9 mg
  • Draslík 168 mg
  • Vláknina 2201.6 mg
  • Vitamín A 2201.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme jogurt, rozpuštěné máslo, med a vodu. Přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl a kvásek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přisypeme tykvová semena a necháme péct.

Komentáře k receptu