Chléb s parmezánem a jarní cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Cibulka jarní
  • 5 g Sůl
  • 60 g Sýr Parmezán
  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Cukr krupice
  • 20 ml Olej olivový
  • 250 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 589 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 8.2 mg
  • Draslík 140.7 mg
  • Vláknina 9456 mg
  • Vitamín A 9456 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájenou jarní cibulku i s natí a necháme péct.

Komentáře k receptu