Chléb s parmezánem a jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 9 g
- Sodík 589 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 8.2 mg
- Draslík 140.7 mg
- Vláknina 9456 mg
- Vitamín A 9456 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájenou jarní cibulku i s natí a necháme péct.