Jehněčí v rybízové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 38 g
- Sodík 569 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 678.2 mg
- Vláknina 4327.8 mg
- Vitamín A 4327.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.
-
2
Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.