Jehněčí v rybízové marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Rybíz červený
  • 700 g Jehněčí kotlety
  • 40 ml Olej olivový
  • 1 ks Bageta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 2 polévková lžíce Rozmarýn sušený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 661 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 569 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 678.2 mg
  • Vláknina 4327.8 mg
  • Vitamín A 4327.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.

  • 2

    Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.

Komentáře k receptu