Žabí stehýnka Provençale

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Olej olivový
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 400 g Žabí stehýnka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 384 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 312.1 mg
  • Vláknina 419.4 mg
  • Vitamín A 419.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Stehýnka vypereme, osušíme, osolíme, opepříme a na pánvi v oleji prudce z obou stran do zlatova opečeme.

  • 2

    Stehýnka urovnáme na talíře, do pánve vmícháme prolisovaný česnek, máslo a strouhanku, rozpálíme, zamícháme, stehýnka na talíři touto směsí polijeme.

Komentáře k receptu