Jambalaya z lososa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása Chorizo
  • 300 g Losos - filety
  • 350 g Rýže indiánská
  • 200 g Salsa rajčatová
  • 200 g Krevety tygří - loupané
  • 900 ml Vývar zeleninový
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 0.2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 701 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1514 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 87 g
  • Cholesterol 117.6 mg
  • Draslík 1079.3 mg
  • Vláknina 5884 mg
  • Vitamín A 5884 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chorizo pokrájíme na drobné kostičky. Lososa nakrájíme na kostičky o velikosti sousta. Na pánvi rozpálíme olej a minutu na něm smažíme chorizo. Poté dáme chorizo stranou, do pánve nasypeme rýži, vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pět minut vaříme.

  • 2

    Rýži zamícháme, přidáme chorizo, lososa, necháme dalších deset minut. Nyní přidáme krevety a nasekanou jarní cibulku. Opět zakryjeme pánev, necháme dalších 5 minut na mírném ohni.

  • 3

    Jakmile se vypaří všechna tekutina, pokrm dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.

Komentáře k receptu