Studené řezy z makrely v remuládě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 54 g
- Sodík 442 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 85.4 mg
- Draslík 270.8 mg
- Vláknina 1447 mg
- Vitamín A 1447 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 5.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Makrely uvaříme ve slané vodě s octem a necháme vychladnout ve vývaru.
-
2
Mezitím připravíme remuládovou omáčku: najemno nasekáme okurky, kerblík, estragon, smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.
-
3
Studené ryby scedíme, vyjmeme z nich kosti a rozebereme je na filety.
-
4
Podáváme přelité remuládovou omáčkou.