Kovbojský kotlík

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Brambory
  • 100 g Protlak rajčatový sterilovaný
  • 400 g Fazole
  • 100 g Hrášek
  • 100 g Fazolové lusky
  • 200 g Kukuřice
  • 100 g Sýr Eidam uzený 45%
  • 2.4 ml Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 714 kcal
  • Sacharidy 111 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 779.3 mg
  • Vláknina 10905 mg
  • Vitamín A 10905 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory (pokrájené na plátky) uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Poté je scedíme a do vymazaného pekáče naskládámě polovinu z nich na dno, potřeme olejem. Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme rajčatový protlak a kousky sýra, směs vysypeme do pekáče na brambory. Vše pokryjeme zbylou polovinou brambor a dáme na 30 minut péct do trouby při 200°C.

Komentáře k receptu