Broskvová polévka s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 0 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 664.1 mg
- Vláknina 4846.2 mg
- Vitamín A 4846.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.9 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme ovocné červené víno, osladíme a přivedeme k varu. Provaříme, aby se odpařil alkohol a odstavíme. Čerstvé broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do vína, přidáme posekané lístky máty a necháme vychladnout.
-
2
Před podáváním posypeme mletým pepřem.