Cannelloni plněné hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Hrušky
  • 30 g Cukr moučkový
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 25 g Tuk
  • 8 g Solamyl
  • 120 g Nutella
  • 200 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 4 ks Cannelloni
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 30.4 mg
  • Draslík 90.9 mg
  • Vláknina 7800 mg
  • Vitamín A 7800 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 54.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi rozehřejeme máslo, hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky, přisypeme do pánve, osladíme a dusíme 5 minut. Přidáme Solamyl, smetanu a dusíme dalších 10 minut. Výsledkem by měla být hustá kaše.

  • 2

    Plech potřeme tukem, hruškovou kaší naplníme cannelloni, vyskládáme na plech, zakryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

  • 3

    Cannelloni upravíme na talířky a potřeme nutellou.

Komentáře k receptu