Hruškový koláč s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 663 kcal
- Sacharidy 99 g
- Tuky 27 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 22 mg
- Draslík 296.2 mg
- Vláknina 20385 mg
- Vitamín A 20385 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince, vyskládáme do pekáčku. Do mísy nasypeme celozrnnou mouku, třtinový cukr, drcené mandle, přidáme med, máslo, nugát a promícháme. Tuto směs naneseme na hrušky, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 20 minut.
-
2
Ještě horký koláč posypeme hoblinkami čokolády, naporcujeme a teplý podáváme.