Bretaňský chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mouka pohanková
  • 10 g Sůl
  • 5 g Cukr krupice
  • 300 g Mouka chlebová
  • 240 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 327 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 779 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 79.3 mg
  • Vláknina 1076 mg
  • Vitamín A 1076 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, chlebovou a pohankovou mouku a promícháme. Nakonec přidáme sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme na program základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu