Guláš z fazolí a párku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 415 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 26 g
- Sodík 207 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 713 mg
- Vláknina 12584.8 mg
- Vitamín A 12584.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.2 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a papriku očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Bazalku natrháme na menší kusy, párky nakrájíme na kolečka.
-
2
Olej rozpálíme, přidáme cibuli a papriku, smažíme 3 minuty, poté přidáme fazole, rajčata a párky. Přivedeme k varu, přiklopené vaříme 10 minut. Poté osolíme, opepříme a servírujeme posypané čerstvou bazalkou.