Pohankový chléb s jablečným vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mouka pohanková
  • 5 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 200 g Mouka chlebová
  • 260 ml Víno jablečné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 538 kcal
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 487 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 74.2 mg
  • Vláknina 1345 mg
  • Vitamín A 1345 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme mouku, sůl, sušené droždí, zalijeme jablečným vínem a rozpuštěným máslem, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu