Čevapčiči

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 225 g Cibule
  • 375 g Hovězí maso zadní
  • 375 g Vepřový ořez
  • 20 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 3 g Paprika mletá sladká
  • 150 g Hořčice
  • 100 ml Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 823 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 45.8 mg
  • Draslík 180.1 mg
  • Vláknina 1552.4 mg
  • Vitamín A 1552.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně je umeleme s polovinou dávky cibule a mírně osolíme. Přidáme pepř a mletou papriku, směs dobře promícháme a rozdělíme na 30 dílků.

  • 2

    Z dílků tvarujeme válečky stejně veliké a v horkém oleji je opečeme dozlatova.

  • 3

    Při podávání čevepčiči přeléváme zbylým výpekem, obkládáme dávkou jemně nakrájené cibule a hořčicí.

Komentáře k receptu