Rychlý štrúdl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 446 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 10 g
- Sodík 492 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 349.5 mg
- Vláknina 13224 mg
- Vitamín A 13224 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme krupicovým i vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, promícháme.
-
2
Jablkovou směs položíme na plátek máslem namazaného toastového chleba, přiklopíme dalším plátkem. Zapečeme v rozpáleném toastovači.
-
3
Podáváme teplé, na jednotlivých talířích.