Pikantní srnčí guláš nakyselo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1156 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 695.7 mg
- Vláknina 8428 mg
- Vitamín A 8428 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Srnčí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. V misce smícháme ocet, víno, hořčici, sůl, koření, směsí zalijeme maso a necháme 15 minut marinovat. Zatím scedíme nudličky sterilované řepy, necháme je okapat, oloupeme a nakrájíme cibuli na kolečka. Ve woku rozpálíme olej, naložené maso 15 minut opékáme i s marinádou, potom přidáme řepu a cibuli, ještě 5 minut dodusíme.