Hovězí medailonky na datlích
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 6028 kcal
- Sacharidy 1503 g
- Tuky 15 g
- Sodík 784 mg
- Bílkoviny 89 g
- Uhlovodany 1501 g
- Cholesterol 103.8 mg
- Draslík 14598.3 mg
- Vláknina 268159 mg
- Vitamín A 268159 mg
- Vitamín B6 6.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme a vypeckujeme datle. Z omyté a osušené svíčkové nakrájíme plátky. Osolíme je, opepříme a opečeme z každé strany 2 minuty na rozpáleném oleji.
-
2
Každý z hotových medailonků v pánvi obložíme datlemi a plátky gorgonzoly a camembertu. Přikryjeme pánev poklicí a necháme 1 minutu, aby se sýr roztavil.
-
3
Pak medailonky přesuneme na talíře. Rozředíme připečeniny v pánvi madeirou a masovým vývarem. Povaříme a šťávou přelijeme medailonky.