Zeleninový dip s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 1 g
- Sodík 427 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 399.1 mg
- Vláknina 2700 mg
- Vitamín A 2700 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1776 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky.
-
2
Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem.
-
3
Před servírováním necháme vychladit.