Zeleninový dip s medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 0.5 ks Meloun cukrový
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 hrst Ředkvička
  • 1 špetka Kardamom
  • 1 špetka Pasta Sambal Oelek
  • 2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 124 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 427 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 399.1 mg
  • Vláknina 2700 mg
  • Vitamín A 2700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1776 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem.

  • 3

    Před servírováním necháme vychladit.

Komentáře k receptu