Zapečený houskový knedlík

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Salám jemný
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 0.5 ks Knedlík kynutý
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 660 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 777 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 371.1 mg
  • Draslík 452 mg
  • Vláknina 2336 mg
  • Vitamín A 2336 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.5 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vymazaného pekáče dáme nakrájený houskový knedlík na plátky, na něj dáme nakrájený salám a nakrájenou papriku a rajčata na kousky.

  • 2

    Posypeme sýrem a zalijeme rozkvedlanými vejci a mlékem.

  • 3

    Můžeme opepřit.

  • 4

    Dáme zapéct do předehřáté trouby na 30 minut při 200 stupních.

Komentáře k receptu