Těstoviny s pancettou a chřestem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 762 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 28 g
- Sodík 571 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 21375 mg
- Draslík 356.4 mg
- Vláknina 14434.8 mg
- Vitamín A 14434.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pancettu pokrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Chřest a tykev očistíme a pokrájíme na menší kousky.
-
2
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a osmažíme na něm do křupava pancettu, poté vyjmeme a do oleje přidáme česnek, chřest a tykev. Smažíme 2 minuty, pak vsypeme hrášek a přilijeme vývar. Vaříme 5 minut. Uvařené těstoviny smícháme se zeleninou, osolíme a opepříme.