Bramborový salát s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 39 g
- Sodík 574 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 694.8 mg
- Vláknina 9393.1 mg
- Vitamín A 9393.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.6 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Cibuli nakrájíme na nudličky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na silnější nudličky, řapík celeru očistíme a nakrájíme na proužky.
-
2
Brambory spolu s paprikou, cibulí a celerem vložíme do mísy, přelijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit. Na zálivku promícháme majonézu s hořčicí, solí a pepřem.