Salát ze sýra feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 25 g
- Sodík 606 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 208.1 mg
- Vláknina 2680.5 mg
- Vitamín A 2680.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnutou okurku rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky, rajčátka a olivy rozpůlíme, sýr necháme okapat.
-
2
V misce promícháme rajčátka s olivami a okurkou. Přidáme rozdrobený sýr, přelijeme olejem, citronovou šťávou a okořeníme pepřem. Vše dobře promícháme a před podáváním necháme vychladit.