Salát z ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 59 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 5 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 63.2 mg
- Draslík 48.7 mg
- Vláknina 400 mg
- Vitamín A 400 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
-
2
Vložíme je do mísy, zalijeme nálevem, přidáme nadrobno nakrájené vejce a promícháme.
-
4
Nálev: 4 lžíce vody, 2 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce oleje, sůl, cukr.