Asijská zelenina s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 528 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 44 g
- Sodík 19 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 619 mg
- Vláknina 10140 mg
- Vitamín A 10140 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.5 mg
- Vitamín E 9.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozehřejeme si pánev a jednu dvě minuty na ní pražíme mandle za neustálého míchání. Poté dáme stranou.
-
2
Na pánev nyní nalijeme olej a dáme si smažit nadrobno pokrájenou cibuli, aby změkla. Po minutě přidáme žampiony pokrájené na plátky, fazolové lusky, kukuřici a na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu restujeme dvě až tři minuty.
-
3
Do pokrmu přidáme kokosové mléko, kari pastu, hrášek a mandle. Mícháme, dokud se polovina nalitého mléka neodpaří. Ihned poté podáváme.