Salsa z broskve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 3 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1401.7 mg
- Vláknina 7892.1 mg
- Vitamín A 7892.1 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájenou šalotku, chilli papričku, cukr, ocet a hořčičná semínka promícháme a na mírném plameni zahříváme do zhoustnutí.
-
2
Okurku a broskve očistíme a zbavíme slupek, okurku nakrájíme na drobno, broskev zbavíme pecky a nakrájíme taktéž nadrobno. Polovinu z připravených broskví smícháme v mixéru.
-
3
Broskve, okurky, mátu, sůl a cukr smícháme se směsí šalotky.
-
4
Hotovou salsu podáváme v miskách, dobře vychlazenou.