Filety z kambaly smažené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1782 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 79.2 mg
- Draslík 445.9 mg
- Vláknina 3835 mg
- Vitamín A 3835 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova.
-
2
Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou.