Ocet koprový

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 30

Suroviny

  • 20 g Kopr čerstvý
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 l Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 10 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 7.4 mg
  • Vláknina 84.7 mg
  • Vitamín A 84.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké prsteny a vložíme do lahve s octem. Vsypeme cukr, vložíme omytý a nakrájený kopr. Láhev uzavřeme a pár krát s ní protřepeme, aby se rozpustil cukr.

  • 2

    Koprový ocet udržujeme v kuchyni. Požijeme ho na dochucení salátů, hub na přípravu polévek a podobně.

Komentáře k receptu