Ocet koprový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 10 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 7.4 mg
- Vláknina 84.7 mg
- Vitamín A 84.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké prsteny a vložíme do lahve s octem. Vsypeme cukr, vložíme omytý a nakrájený kopr. Láhev uzavřeme a pár krát s ní protřepeme, aby se rozpustil cukr.
-
2
Koprový ocet udržujeme v kuchyni. Požijeme ho na dochucení salátů, hub na přípravu polévek a podobně.