Pečené klobásy sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 47 g
- Sodík 941 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 95.4 mg
- Draslík 384.2 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme klobásy a zvolna upečeme. Nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.