Pečené klobásy sterilované

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 kg Klobása vepřová
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 941 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 95.4 mg
  • Draslík 384.2 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme klobásy a zvolna upečeme. Nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.

  • 2

    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře k receptu