Jogurt s broskví a medem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 60 g Med včelí
  • 1 ks Broskve
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 19.5 mg
  • Draslík 605.7 mg
  • Vláknina 5640 mg
  • Vitamín A 5640 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.9 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskev opláchneme, necháme okapat a sloupneme. Poté vyjmeme pecku a broskev nakrájíme na kostičky.

  • 2

    V misce promícháme jogurt s medem a přimícháme broskev.

Komentáře k receptu