Opečená bageta s kozím sýrem a česnekem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Sýr kozí
  • 200 g Salát ledový
  • 1 kávová lžička Sezam - semena
  • 1 kávová lžička Zázvor celý
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Bageta
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 545 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 95 g
  • Sodík 807 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 59.3 mg
  • Draslík 318.5 mg
  • Vláknina 7016 mg
  • Vitamín A 7016 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bagetu nakrájíme na stejné plátky a opečeme na oleji dozlatova. Potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem a potřeme kozím sýrem.

  • 2

    V misce smícháme ledový salát s nastrouhanou mrkví.

  • 3

    Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy, 1 lžíci oleje, zázvoru, chilli papričky a sezamových semínek. Přelijeme salát a podáváme s opečenými bagetkami s kozím sýrem.

Komentáře k receptu