Grilované papriky v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 28 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 440.8 mg
- Vláknina 393.8 mg
- Vitamín A 393.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 191.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky očistíme a vykrojíme semínka, česnek nakrájíme na tenké plátky, rošt potřeme rostlinným olejem.
-
2
Papriky zprudka grilujeme zhruba 15 minut, až zhnědnou. Během grilování papriky obracíme.
-
3
Hotové papriky sloupneme, osolíme a opepříme.
-
4
Papriky podáváme posypané česnekem, zakapané olivovým olejem a citronovou šťávou.