Červený zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 70 g
- Sodík 497 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 482.2 mg
- Vláknina 9085 mg
- Vitamín A 9085 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 87.3 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velké mísy vložíme červenou cibuli nakrájenou na kolečka, červenou papriku zbavenou jádřince nakrájenou na proužky, omytá rajčata nakrájená na osminky a očištěnou mrkev nakrájenou na kostičky. Všechno dobře promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme dresinkem z oleje, kečupu a vinného octa. Na závěr bohatě posypeme nasekanou petrželovou natí.