Ravioli s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 47 g
- Sodík 2543 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 103.7 mg
- Draslík 198.2 mg
- Vláknina 3285 mg
- Vitamín A 3285 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
2
Do mixéru vložíme parmezán, ovčí sýr, tymián, česnek a rozmixujeme. Přilijeme panenský olej, přimícháme oříšky, podle chuti sůl, pepř a promícháme s těstovinami. Ochucené ravioli rozdělíme na talíře a podáváme.