Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 7 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 96.7 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 150 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.