Gnocchi s estragonem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 70 g Ořechy Kešu
  • 50 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 6 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 40 g Estragon
  • 15 g Rozmarýn čerstvý
  • 120 g Olej olivový extra panenský
  • 400 g Gnocchi bramborové
  • 3500 ml Voda pitná
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 619 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 1388 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 499.9 mg
  • Vláknina 4742.5 mg
  • Vitamín A 4742.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mixéru nasypeme pokrájenou cibuli, celý česnek, estragon, rozmarýn, oříšky, přilijeme olivový olej a rozmixujeme.

  • 2

    Oba sýry nastrouháme najemno, přimícháme do rozmixované omáčky, osolíme a opepříme.

  • 3

    Gnocchi vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. Promícháme s estragonovou omáčkou, upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu