Jogurtový salát z ředkviček a jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 2 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 418.5 mg
- Vláknina 7006 mg
- Vitamín A 7006 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Omytá neloupaná jablka rozkrájíme na kostičky.
-
2
v misce plátky ředkviček a kostičky jablek smícháme s jogurtem, dochutíme citrónovou šťávou a solí.
-
3
Salát podáváme vychlazený.