Domácí švýcarky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 670 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 38 g
- Sodík 305 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 97.6 mg
- Draslík 283.6 mg
- Vláknina 6607.5 mg
- Vitamín A 6607.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 47.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme kvásek z mouky, špetky cukru a vlažného mléka.
-
2
Přidáme 6 lžíc tuku a vejce a zaděláme těsto.
-
3
Vykynuté těsto rozdělíme na 3 díly, každý vyválíme na oválnou placku, pomažeme tukem a pocukrujeme zbylým cukrem.
-
4
Nakrájíme na pruhy, stočíme a zmáčkneme na šneky.
-
5
Omastíme a při 175 stupních pečeme.
-
6
Hotové pomažeme tukem a přikryjeme.