Kapr po pacovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 16 g
- Sodík 270 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 106.3 mg
- Draslík 550.8 mg
- Vláknina 307.5 mg
- Vitamín A 307.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapra naporcujeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném sádle.
-
2
Pak přidáme do pánve k porcím kapra 5 g namočených hub i s vodou, ve které se máčely. Přidáme rajčatový protlak, česnek a necháme dusit pod pokličkou doměkka.
-
3
Porce kapra při podávání přelijeme šťávou s houbami.