Bageta se pstruží pomazánkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 11 g
- Sodík 321 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 39 mg
- Draslík 395.3 mg
- Vláknina 5480 mg
- Vitamín A 5480 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ze dvou limetek vymačkáme šťávu a v misce ji smícháme s nastrouhaným křenem. Uzeného pstruha očistíme od kůže a maso nakrájíme na kostičky, které přidáme do misky k limetkové šťávě.
-
2
Stranou si nakrájíme celer na kostičky, totéž uděláme s cibulkou. Feferonku očistíme od jadérek a nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokrájenou zeleninu přidáme do misky k ostatním surovinám.
-
3
Bagetu pokrájíme na plátky, které pomažeme máslem a lehce posypeme paprikou. Pstruží směs ještě lehce pomačkáme vidličkou a rozetřeme ji na bagetu. Hotové chlebíčky posypeme pažitkou a ihned podáváme.