Horké víno s kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 579 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 115 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 380.6 mg
- Vláknina 11521.3 mg
- Vitamín A 11521.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 4.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole smícháme víno, cukr, pomerančovou šťávu a koření a na mírném plameni zahříváme, ale nevaříme. Horký nápoj necháme pod poklicí uležet do druhého dne. Poté scedíme, zahřejeme a podáváme s mandlemi, které jsme spařili, oloupali a nakrájeli na plátky, a hrozinkami.