Rychlé kysané zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 ml Ocet vinný
  • 125 ml Ocet jablečný
  • 1 ks Cibule
  • 2 kg Zelí hlávkové bílé
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • 0.09 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 579 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 910.9 mg
  • Vláknina 25850 mg
  • Vitamín A 25850 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 184.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli doměkka. Poté vložíme nakrouhané zelí, vinný a jablečný ocet a sůl a přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme 30 minut.

Komentáře k receptu