Vepřová roláda po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 17 g
- Sodík 658 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 140.8 mg
- Draslík 1323 mg
- Vláknina 440.8 mg
- Vitamín A 440.8 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme z vepřové panenky dva pláty masa.
-
2
Které naklepeme, osolíme a opepříme.
-
3
Prolisujeme česnek do misky, přidáme posekanou petrželku, hořčici, smetanu a lžíci oleje a přidáme nastrouhaný sýr.
-
4
Vše prošleháme.
-
5
Směsí potřeme oba pláty masa, maso stočíme, ovážeme pevně nití a ze všech stran opečeme.
-
6
Poté vložíme do pekáče, podlijeme vodou a půl hodiny zapékáme.
-
7
Během pečení podléváme, poté odstraníme nitě a maso nakrájíme na plátky a podáváme.