Prolisovaná paprika sterilovaná

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 kg Paprika červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 263.8 mg
  • Vláknina 5250 mg
  • Vitamín A 5250 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 159.6 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme. Vložíme do kastrolu a za stálého míchání dusíme doměkka. Poté prolisujeme a znovu vaříme do zhoustnutí.

  • 2

    Vzniklou kaši rozdělíme do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu. Po vychladnutí uchováme na temné a studeném místě.

Komentáře k receptu