Sýrové toasty Zugu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 200 g Sýr Eidam uzený 45%
  • 200 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 100 g Paprika červená
  • 30 ml Griotka
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 8 plátek Chléb toastový
  • 2 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 787 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 551 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 243 mg
  • Draslík 289.4 mg
  • Vláknina 8570 mg
  • Vitamín A 8570 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Strouhaný ementál a uzený sýr smícháme v míse se žloutky, třešňovicí a mlékem. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Směsí potřeme plátky toastového chleba, vložíme do máslem vymazaného pekáče a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

  • 2

    Podáváme ozdobené proužky červené papriky.

Komentáře k receptu