Játrové knedílčky do polévek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 2 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 139.4 mg
- Draslík 116.6 mg
- Vláknina 618.4 mg
- Vitamín A 618.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřová játra umeleme a smícháme s vejcem, utřeným česnekem. Masovou směs ochutíme majoránkou, solí a pepřem a zahustíme instantní pohankovou kaší.
-
2
Masové těstíčko na knedlíčky by mělo být tužší, aby z vytvarované knedlíčky držely tvar. Hotové knedlíčky
-
3
vsypeme do polévky a asi 10 minut vaříme. Servírujeme je v polévce, teplé.