Ovocný salát s čínským zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 14 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 469.3 mg
- Vláknina 8187.8 mg
- Vitamín A 8187.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na proužky, zelí nakrájíme na proužky, oloupané pomeranče nakrájíme na proužky. Žervé, citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl, pepř, kari koření a šlehačku vymícháme a pod fólií necháme vychladit. Po vychlazení zálivku vmícháme do ovoce.