Rajčata s nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 42 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 595.7 mg
- Vláknina 5824.8 mg
- Vitamín A 5824.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmrazíme a nastrouháme krabí tyčinky.
-
2
Nasekáme feferonku a kukuřici slijeme.
-
3
Nakrájíme na kostky okurku.
-
4
Feferonku, kukuřici, okurku, sůl, pepř, majonézu a jogurt s nastrouhanými tyčinkami promícháme.
-
5
Vršek rajčat odkrojíme a vydlabeme dužinu. Lžičkou vkládáme krabí salát.
-
6
Podáváme jako studený předkrm.